Kandidat til Esbjergs Byråd og Region Syddanmarks regionsråd

Fortæl lidt kort om dig selv?
Jeg er her for at tjene mennesket, samt jorden og ikke penge.
Jeg ligger helt vægt på at være fri og konsekvensansvarlig, og at jeg som alle andre selvfølgelig må være det.
Stiler efter livs opløftende lige værd.
Hvor der bevæges ud af udslidt gammelt hen til noget konstruktivt nyt.

Hvad er din motivation for at stille op?
Ind og tjene folket og ligger muren ned, så vi alle kan se og handle på hvad der sker bagved den massive propaganda og censur der kører sig ned over mennesket, som lige nu skaber frygt og forvirring og splitter os ad, i mellem hinanden og inden i……. Ønsker at fortælle ud over hele Danmark og verden, at vi har andre udfordringer end en influenza der er ca på niveau med de fleste Influenza vi allerede har og at det er naturligt styrkende for immunitet i kroppen, at komme i berøring med sådan noget en gang imellem.
Det “vi” holder af, at kalde for et Demokrati i Danmark …. Det er ikke et demokrati…Men diktatur….. Vi har en pyramide hvor højeste “tjener” af folket “fungerer” i toppen og alle andre nedenunder, hvor ingen kan se hvordan tingene forholder sig og disse der kan blive holdt ude og på afstand for at kunne dele oprigtigt med os andre. Der sker grundlovsbrud og brud på menneskerettighedskonventionerne.. og af rigtig god grund må de “aldrig” sættes til side. Demokrati hvis det er det vi skal have? Det bestemmer folket! Er en glasklar pyramide vendt på hovedet, hvor befolkningens behov gør sig gældende og må lede/styre hen ad vejen.
Det er hvad folkets frivillige i at ville tjene, må holde i gang, af fokus på lige dette.

Hvad skal folk mere vide om dig?
Jeg tror på at ville tjene og formidle hen ad lige værd frem for at kontrollere og fordele efter nogen der synes er mere eller mindre værd.
Jeg kender til at være blevet kørt igennem et system der har sat penge hen over det at kunne være menneske.
Men er her først og fremmest for at åbne op for dialog efter vi har samlet frihed op og ført konsekvensansvarlig hen til døren.


Kontakt:

Claus Charles Clausen : clcl@frihedslisten.dk

Mobil : +45 51 48 45 65

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/