Kandidat til Byrådet i Hillerød og Region Hovedstadens regionsråd

Fortæl lidt kort om dig selv?
Jeg bliver 65 år den 10. oktober. Jeg startede som mælkedreng da jeg var 5 år. Jeg fattede interesse for energi, forurening og overbefolkning under energikrisen i 1973. Vi læste George Orwells General Napoleon og 1984 på Toftevangskolen i Birkerød. Dengang vidste vi ikke at det var noget der kunne blive virkelighed. Vi læste også “Fagre Nye Verden” af Aldois Huxley. Den uhyggelige roman fra 1932 hvor børn fremstilles på rugefabrikker og genmanipuleres efter statens behov. Disse tre bøger har klædt mig godt på i forhold til den virkelighed jeg oplever lige nu.

Jeg har taget en matematisk/fysisk studentereksemen og kan derfor i løbet af 2 minutter bevise at 9/11 var et inside job. Har yderligere gået på Ingeniørakademiet på Lundtoftesletten et enkelt år, hvor jeg lærte at programmere i Fortran. Der var 1 (skriver een) computer på Lundtoftesletten dengang. Jeg har læst HD i et år, hvor jeg lærte en hel del om erhvervsjura, nationaløkonomi og statistik.

Jeg har drevet Autogenbrug i 30 år og har haft fornøjelsen af at programmere mit eget lagerstyringssystem, som kunne lægge hele varelageret ud på nettet i html-form. Se http://www.aahug.dk

Hvad er din motivation for at stille op?
Jeg vil have retfærdighed.

Hvad skal folk mere vide om dig?
Jeg blev erklæret konkurs i 2010 – utvivlsomt fordi jeg havde kritiseret myndighederne for meget.

SKAT havde lavet lovgivning med tilbagevirkende kraft og mit hus i Uvelse var blevet sætningsskadet som følge af renoveringen af en kommunalt rørlagt å.

Ja, vi er godt på vej. Fattigdom, overvågning og tvang. Kinesiske tilstande buldrer frem.
.

Hvorfor er der ingen der har kunnet debunke mit regnestykke?
Jeg har omdelt over 1.500 flyers. Ikke een eneste politiker eller person har kunnet tilbagevise
mit regnestykke. Det må vel betyde, at forkølelsen/coronaen IKKE er en epidemi.
Download, udskriv og del ud. Mette F. er færdig som popsanger.

Kontakt:

Bjarne Holm : bjho@frihedslisten.dk

Fastnet: 48 41 50 82
Mobil: 27 89 13 00

Hjemmeside : www.bjarneholm.dk