Kandidat til Kalundborg Kommune og Region Sjællands regionsråd

Bente Jilsø


Fortæl lidt kort om dig selv?
Jeg er 57 år uddannet frisør, kosmetiker, negletekniker og social og sundhedshjælper, i dag førtidspensionist på grund af bl.a. en bindevævssygdom.

Jeg er gift på 35 år, mor til 2 voksne børn, Farmor til 2 drenge og en lille pige på vej, og så er jeg Moster mor med stor M, først og fremmest til en voksen pige der mistede sin mor som 6 årie,(min lille søster ) men også til hendes 2 piger.

Jeg sætter familieliv meget højt.

Hvad er din motivation for at stille op?
Jeg har igennem mange år oplevet hvordan helt alm. dansker er blevet kørt fuldstændig over af systemet, når de har haft behov for en hjælpende hånd.

Dette gælder inden for alle forvaltninger og deres samarbejdspartner, ingen ser det enkelte menneske, men kun deres kassesystem, som ingen mennesker passer ned i.

Det der har fået mig til at sige nok er nok, er de sidste stramninger på børneområdet, som igennem mange år har været vanvittige, men at kommuner idag kan tyv stjæle børn, og give dem væk, med lov fra regeringen, gør mig så vred, at jeg som menneske ikke kan se stille til, at danske børn ødelægges, for penge. Fattige kommuner bruger denne mulighed for at styrke kommunekassen, der bør alle sætte foden ned, og sige NEJ NU ER DET NOK.

Hvad skal folk mere vide om dig?
Jeg er ærlig og hader skjulte agendaer.

Så jeg vil kæmpe for at få ærlighed i behandlingen af folks sager i det offentlige.

Jeg vil kæmpe for at mennesker bliver hørt, og får den hjælp der bringer dem videre, på den måde som hver enkelt ønsker, om man er 90 år eller ny født så skal hjælpen være personlig tilrettelagt.

Jeg vil kæmpe for en helt omlægning af systemet, så mennesker kommer før systemet.

Mit hjerte brænder for børn, og jeg vil kæmpe deres sag, alle børn har ret til deres familie, og jeg vil gøre alt for, at det bliver ulovligt at tvangs bortadoptere børn fra deres forældre.

De børn der er fjernet fra deres forældre på løgn og opdigtede historier, og sagsbehandlernes mavefornemmelse, skal hjem.


Kontakt:

Bente Jilsø : beji@frihedslisten.dk

Mobil : +45 xx xx xx xx

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/