Kandidat til Herning Byråd og Region Midtjyllands regionsråd

Fortæl lidt kort om dig selv?
Jeg er 62, mor til 2, hvoraf den ene er handicappet og mormor til 2.
Oprindelig udd. i butik/købmand. Men har også haft arbejde i andre fag. For ca. 10 år siden udd. jeg mig til akupunktør og kostvejleder. Efter længere sygdomsforløb har desværre måtte droppe de sidste to udd. Men den viden jeg har suget til mig sidder stadig i min rygsæk – især om kost.

Nu er jeg Pædagogmedhjælper i en SFO på fleksjob og er super glad for det. Det er yderst livsbekræftende at arbejde med børn.
I min fritid har jeg været med i bestyrelsesarbejde i forskellige foreninger.

Hvad er din motivation for at stille op?
Jeg har især de sidste 20 år interesseret mig for politik dog uden noget ønske om at stille op, men de sidste 2 års udvikling gør at jeg nu vil gøre forsøget.

For mig at se, giver de politiske ændring inden for navnlig de sidste 20 år anledning til mange spørgsmål på mange områder.

Jeg undres over den politiske retorik – der er alt for langt fra politikerne og ud til folk. Folk bliver ikke inddraget. Der er for lidt respekt over for folk ude i landet. 

Jeg har også undret mig over retorikken der føres gennem medierne – ofte nedladende.


På handicapområdet undres jeg over den manglende respekt og inddragelse af pårørende. På skoleområdet undres jeg over f.eks. inklusion – man for det indtryk at man vil inklusionen uden hensyntagen til hverken den der skal inkluderes og de omkringværende. Og man forventer specialpædagogik ud af den blå luft. Der følger hverken penge eller ekstra hænder med – det er et voldsomt pres man lægger på alle parter.
Men seneste nu under de sidste 2 år er det helt galt.
Hvorfor al den censur?
Hvor er oppositionen til regeringen?
Hvorfor må vi ikke skrive, tale, debatterer kritisk om corona, restriktioner, vacciner og test?
Hvorfor skal raske mennesker testes? Er der overhovedet evidens for at disse såkaldte test kan diagnosticere noget som helst?

Hvad skal folk mere vide om dig?
Kommunalpolitiske mærkesager:Det personlige ansvar skal tages alvorligt – som dermed indbære at den enkelte medarbejder for større rum for at tage beslutninger som denne mener at kunne stå inde for.
Ægte demokratiske forhold hvor folk i kommunen inddrages og høres. Der trods alt beboerne i kommunen som bidrager via deres (alt for høje) skatteindbetaling.
Flere varme hænder og omsorg til både børn, unge, handicappet og ældre.


Kontakt:

Annie Søltoft : anso@frihedslisten.dk

Mobil : +45 xx xx xx xx

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/