Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation og Region Hovedstadens regionsråd

Fortæl lidt kort om dig selv?
Det jeg kan sige om mig selv er at jeg er kvinde og mor til to dejlige piger og 3 vidunderlige børnebørn. Som fortjener et bedre sted end det vi havde. Som alle børn fortjener.
I mange år har jeg drevet Naturpoteket City i Teglgårdstræde 6b, 1452 Kbh K . Af uddannelse er jeg naturlæge/biopat og phytoterapeut (læren om urter) Og det holder jeg rigtig meget af at arbejde med., Det
er så vigtigt at folk får de rette redskaber så de i den sidste ende kan hjælpe sig selv. Hjælp til selvhjælp. Medicinal industrien kan jo ikke kurere nogen med gift. Men det har de fået os til at tro på er sandt. Madlavningskurser er også på programmet.
Ud over det har jeg altid forholdt mig kritisk til den verden jeg lever i og har altid kunne se at noget ikke var på menneskehedens betingelser og for vores bedste. Og det skal laves om nu.

Hvad er din motivation for at stille op?
Derfor ønsker jeg at stille op og komme derhen hvor jeg kan være med til at ændre på status Q inden for sundhed og retfærdighed. Jeg har aldrig haft et ønske om at gå ind i politik da jeg mente vi havde folk til den slags …men snart 60 år gammel har jeg måtte sande at vi nok desværre venter på Godot. Vi betaler næsten det halve af vores løn til nogen der snyder os. Vi står i et medicinsk facistisk diktatur og det kan jeg ikke acceptere og stiltiende se på.

Hvad skal folk mere vide om dig?
Da jeg var 18 år vandt jeg min første retsag over den danske stat. Og har pt en verserende sag igang mod5g netværket. Vi er en lille gruppe www.landsindsamlingenmodfemg.org der kæmper.
Så siden sutten blev hevet ud af min mund har jeg kæmpet for sandheden og bedre vilkår for os som race. Vi har brug for tid og nærhed og de bløde værdier. Vi vil allesammen vores børn det bedste og derfor må vi skabe en verden hvor mennesket og dyrene og naturen og den sunde fornuft er i centrum.


Kontakt:

Agathe Dorado : agdo@frihedslisten.dk

Mobil : +45 xx xx xx xx

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/