Kandidat til Struer Byråd og Region Midtjyllands regionsråd

Adrian-Silviu Suiugan

Fortæl lidt kort om dig selv?
Mit navn er Suiugan Adrian-Silviu på 31 år. Jeg kom til  Danmark via arbejdsmarkedet i 2012, og jeg besluttede mig for at blive her. Jeg bor i Struer  sammen med min kone. Mit liv består af familie, arbejde, fritid og dyrker motion. I mit hjemland har jeg videregående uddannelse i Turisme og Service branche.

Hvad er din motivation for at stille op?
Min primære motivation for stiller op skete i denne såkaldte  globale coronakrise. I denne periode konstaterer jeg, at vores politik ikke er godt nok i at beskyte menneskeretigheder, befolknings interesse og vores frihed.
Og lige pludselig vågner jeg op i en slags medicinsk diktatur. Samtidig frembringelse af nogle mærkelige værktøjer i vores demokrati og menneskelige værdier som censur, coronapas (som ikke handler om sundhed, men det er et værktøj, der kan bruges til diskrimination, hvor nogle er privilegerede og resten straffes). Propaganda i massemedierne determinerer mig for at involvere at gøre noget og flytte nogle ting rundt om.

Hvad skal folk mere vide om dig?
Jeg  fokuserer på folks naturlige rettigheder, som vi blev født med. Jeg vil støtte og stimulere traditionel familie, og jeg mener, at menneskelivet ikke bør overvåges, kontrolleres, udnyttes og måles af nogen virksomheder eller institutioner. Samtidig tror jeg på Gud, i menneskelig intelligens, kreativitet og udvikling gennem vores Natur.


Kontakt:

Adrian Suiugan : adsu@frihedslisten.dk

Mobil : +45 81 48 01 64

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/