Kan man videnskabeligt bevise vaccineskader: JA!

Ny effektiv metode til at afsløre vaccineskader

Kan vaccineskader og dødsfald forårsaget af mRNA-vacciner påvises? Ifølge den tyske patolog professor Arne Burkhardt kan skaderne påvises ved hjælp af standart immunhistokemiske farvninger af vævsprøver fra levende og døde (5). Men ingen af vores patologiske afdelinger i Danmark, hverken offentlige eller private, praktiserer den immunhistokemiske teknik, der skal til.

Således svigtes de, som af samfundshensyn og under stort pres tog Covid-19-vaccinerne, og som efterfølgende lider af mulige eftervirkninger af vaccinerne. Flere af disse patologiske afdelinger praktiserer en lignende teknik til at påvise Covid-19-infektion og covid senfølger.

I Danmark er vi meget optaget af at der skal være lighed for alle i sundhed. Man må antage at denne lighed i sundhed også gælder dem, som kan lide under mulige skadevirkninger efter vaccinerne. Så længe vi ikke anvender de nævnte standart metoder til at undersøge mistænkte tilfælde af
vaccineskader, svigter vi både dem, som hævder at skaderne stammer fra vacciner og de, som påstår det modsatte. Især svigtes dog dem, som er blevet syge eller har mistet pårørende. De har ingen vished i sigte.

Hvorfor udføres denne teknik til påvisning af spikeproteiner i vævet, ikke på de danske patologiske
afdelinger?

Herunder kan du læse den fulde artikel skrevet af Jeanne Rungby på vegne af Aktive borgere. D.12.09.2022

Du kan også downloade artikle her fra Google drev:

https://drive.google.com/file/d/1SRPBrDET0-MK01OCOW8wJzfQ43VOylKm/view?usp=sharing

Kan vaccineskader påvises 12.09.22

 

Læs evt. også en rapport over bivirkninger udfærdiget af samme forfatter, Jeanne Rungby. Følg dette link til et andet blogindlæg:
https://frihedslisten.dk/dansk-rapport-over-c-19-bivirkninger-ude-nu/

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.