Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jødekongen – JJ Dampes banemand

5 October @ 19:00 - 21:00

Sidste Café JJ Dampe bød jo på historien om selveste Dr. Dampe. Næste café skal handle om den ‘jødekonge’ som fik Dampe sat i isolationsfængsel og forvisning i tilsammen 28 år.

Dampe blev af kong Frederik 6.s mænd anklaget for, at være en af bagmændene til jødefejderne i 1819 og 1820. Og det bliver han sågar også beskyldt for af nogle af eftertidens jødisk-danske historikere. Også selvom det er historiske fakta, at Dampe boede hos en ældre fattig jøde inden han i 1820 blev arresteret af kongens mænd.

Men, hvorfor blande Dampe sammen med jødeoptøjerne? Det burde Frederik 6. jo svare på! Men der er nu et nærliggende svar: Det var den enkleste måde for kongen at få skabt en negativ stemning omkring Dampe. Desuden har eftertidens (enevælde- og kongetro, samt jødiske) historikere kunnet mistænkeliggøre Dampe, så befolkningen er skræmt væk fra at forstå at Dampe måske er Danmarks største frihedshelt. Han var i hvert fald Danmarks første demokrat.

At utilfredsheden med kong Frederik 6. bliver blandet sammen med jødeoptøjerne er nu ikke så mærkeligt. Kongen blev nemlig af befolkningen kaldt ‘Jødekongen’. Og det gjorde han af en grund: Han havde nemlig sørget for, at, så godt som, hele Danmarks befolknings samlede sølvreserver, blev sendt ud af landet gennem det jødiske handelsfirma Meyer & Trier; Samme firma hvor kongens hofjøde (ja, sådan hed kongens lånemager), David Amsel Meyer var partner indtil hans død i 1813. Hans nevø Mendel Levin Nathanson trådte ind som partner inden Meyers død. Nathanson blev senere kongeudnævnt medlem af den grundlovgivende forsamling.

Så da befolkningen i utilfredshed med kongens dispositioner, gjorde oprør og gik mod handelshuset Meyer & Trier, så lod kongen handelshuset få fuld politi- og militærbeskyttelse mod uromagerne (lidt i stil med nutidens beskyttelse af Chabad-Lubavitch, den israelske ambassade og den israelske ambassadørbolig). Det fik dengang urostifterne til at gå løs mod andre jøder og deres butikker, som i bund og grund ikke havde noget med det ‘stjålne’ sølv at gøre.

Der er derfor en rigtig god pointe i, at vi i nutidens Danmark, tager ved lære af tidligere tiders fejl, og ikke dømmer et helt folk på baggrund af nogle få dårlige ‘æbler’. Det gælder selvfølgelig både muslimer, jøder og kristne.

Det humanistiske og det objektive skal bæres frem, mens den indre svinehund skal bekæmpes, så frustrationer med en lille minoritet af religiøse ekstremister, ikke går ud over en hel befolkningsgruppe.

Især nu hvor afsløringer af en jødisk globalistisk bankelite, heriblandt især Rothschild og Rockefeller, ruller for fulde gardiner, så er det vigtigt ikke at dømme alle jøder over en kam. Nøjagtigt ligesom alle kultur-muslimer ikke er sharia-ekstremister.

Kom til denne café aften og få viden om hvordan Danmark gennem tiderne er blevet pantsat til denne lille gruppe af kabbalistisk og talmud-inspirerede jøder, som i dag udgør verdens gennemkorrupte bankkartel.

Lad dit jøde-had, antisemitisme, islam-had, ja sågar had mod kristendommen eller andre religioner blive hjemme, og kom og vær med til et humanistisk og objektivt foredrag, og en efterfølgende debat, om nogle få jødiske familiers pantsætning af den danske krone og den danske stat.

Foredraget er for alle. Donationsbaseret.

PS: Se denne artikel på DR om jødeoptøjerne og bemærk hvor behændigt lektor ved SDU, Karen Lerbech Pedersen, omgår historiske fakta omkring sammenhængen mellem statsbankerotten i 1813, den litterære jødefejde i 1813-1817 og jødefejderne i 1819 og 1820. Man skulle næstren tro at hun gjorde det med vilje:
https://www.dr.dk/historie/danmarkshistorien/dag-dag-danskernes-joedehad-broed-ud-i-lys-lue-i-danske-krystalnaetter

 

Details

Date:
5 October
Time:
19:00 - 21:00
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Frihedslisten København
Email:
best@frihedslisten.dk
View Organizer Website

Venue

Frihedslistens hovedkontor (Henry George Biblioteket)
Lyngbyvej 56A
København Ø, 2100 Denmark
+ Google Map
View Venue Website

KLIK HÉR FOR AT DELE

[automatewoo_referrals_page]

Leave a Reply

Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.