Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Grundlovsdag på Himmelbjerget

4 juni - 5 juni

I lighed med de to foregående år, vil Frihedslisten fejre Grundlovsdag på Himmelbjerget.

Vi har i år taget konsekvensen af tidligere tiders Grundlovsdage på Himmelbjerget, i form af Forfatningspartiet og Frihedslistens arrangementer i 2021 og 2022.

I 2023 markerer vi Grundlovsdag allerede dagen inden selve dagen. Vi afholder nemlig Frihedslistens grundlovsarrangement søndag d. 4. juni, hvor vi har booket Himmelbjerget kun til Frihedslisten.

Der vil være talere præcist som de andre år. Vi kan allerede nu afsløre at både Martin Tidsvilde og Flemming Blicher vil være på talerstolen den dag. Mere detaljeret program vil komme senere.

Vi kommer også til at arrangere en pick-nick til Himmelbjerget på selve Grundlovsdag. Det er Hotel Democracy og Det Konservative Folkeparti der har booket bjerget den dag. Vi opfordrer kraftigt til ikke på nogen måde genere deres arrangementer, og hjælpe med at sørge for at urostiftere ikke får held til efterfølgende at udskamme os i pressen, sådan som det skete i 2021.

Vores pick-nick d. 5. juni på selve Grundlovsdag kommer til at vare fra kl. 10-14 og finder sted på selve græsplænen på Himmelbjerget. Det er ikke et officilet anmeldt arrangement. Blot en opfordring til at deltage i demokratiet, med madkurv.

Detaljer

Start:
4 juni
Slut:
5 juni
Begivenhed Kategori:

KLIK HÉR FOR AT DELE

Please Login

You must have an account to refer a friend.

Login or register

Skriv et svar

Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.