Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Grundlovsdag på Himmelbjerget

4 June - 5 June

I lighed med de to foregående år, vil Frihedslisten fejre Grundlovsdag på Himmelbjerget.

Vi har i år taget konsekvensen af tidligere tiders Grundlovsdage på Himmelbjerget, i form af Forfatningspartiets og Frihedslistens arrangementer i 2021 og 2022. Derfor markerer vi i 2023 Grundlovsdag allerede dagen inden selve dagen. Vi afholder nemlig Frihedslistens grundlovsarrangement søndag d. 4. juni, hvor vi har booket Himmelbjerget – kun til Frihedslisten, men med adgang for alle! Dagen, altså Grundlovsdag, holder vi en picknick på bjerget.

Grundlovsarrangement d. 4. juni 2023, kl. 11:00-16:00

Der vil være talere og musikere præcist som de andre år. De følgende er de bekræftede talere og musikere (der kommer flere til!):

  • Martin Tidsvilde – Grundloven
  • Connie Ringgaard – Demokrati
  • Flemming Blicher – Danmarks tilstand
  • Lützen – Musiker

Grundlovsdag d. 5. juni 2023, kl. 10-16

Vi kommer også til at arrangere en pick-nick til Himmelbjerget på selve Grundlovsdag. Det er Hotel Democracy og Det Konservative Folkeparti der har booket bjerget den dag. Vi opfordrer kraftigt til ikke på nogen måde genere deres arrangementer, og hjælpe med at sørge for at urostiftere ikke får held til efterfølgende at udskamme os i pressen, sådan som det skete i 2021.

Vores pick-nick d. 5. juni på selve Grundlovsdag kommer til at vare fra kl. 10-16 og finder sted på selve græsplænen på Himmelbjerget. Det er ikke et officilet anmeldt arrangement. Blot en opfordring til at deltage i demokratiet, med madkurv (der findes også madsteder på Himmelbjerget).

Vi har lejet 4-5 komfort-hytter på Terassen Camping fra lørdag til mandag d. 3.-5. juni. Der er plads til at 4 kan overnatte i hver hytte med separate senge til alle. Du kan se komfort hytterne her!

Du kan booke en eller to overnatninger for 200 kr. pr. overnatning ved at sende en email til hytte-himmelbjerget@frihedslisten.dk med oplysning om du vil overnatte en nat eller begge nætter. Betaling kontant ved ankomst.

Programmet for selve Grundlovsdag:

OBS: Himmelbjerget er d. 5. juni booket af Hotel Democracy og Konservative. Derfor opfordrer Frihedlisten alle deltagere til at respektere disse organisationers arrangementer, og være med til at sørge for godt samvær mellem alle, så den demokratiske debat kan florere på Himmelbjerget Grundlovsdag 2023.

Mere information om Himmelbjerget HER.

Arrangeret af Frihedslistens Lokalafdeling i Silkeborg. Kontakt lokalformand Karen Predbjørn Klarbæk på kakl@frihedslisten.dk for mere info.

Details

Start:
4 June
End:
5 June
Event Category:

Venue

Himmelbjerget

KLIK HÉR FOR AT DELE

[automatewoo_referrals_page]

Leave a Reply

Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.