Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Første Café J.J. DAMPE er et foredrag om netop JJ Dampe

28 September @ 00:00

Frihedslisten vil i fremtiden afholde en foredragsbegivenhed, eller anden slags begivenhed HVER ENESTE TORSDAG fra 19-21. (OBS: mellem kl. 18-19 er kontoret åbent for ALLE henvendelser!)

Vi kalder begivenhederne for Café J.J. Dampe i respekt for Danmarks største frihedskæmper og Danmarks første demokrat, Jacob Jacobsen Dampe (1790-1867).

J.J. Dampe bliver kaldt sådan fordi han sad i fængsel fra 1820 og over 20 år frem, på hhv. Kastellet og i et til ham specialbygget fængsel på Christiansø ud for Bornholms kyst. Hans brøde var at bede om demokrati næsten 30 år før Danmark fik sin første Grundlov.

Flemming Blicher har forsket i Dampes forhold og fundet en masse spændende fakta frem om vores Grundlov og vores såkaldte demokrati.

Vær med til denne unikke event, som i udgangspunktet er donationsbaseret. En idé til donation er 100 kr (for dem som har råd) eller 50 kr (for dem som ikke har så meget at rutte med). Betal online her på hjemmesiden, eller betal kontant i døren. Hvis du betaler kontant skal du forinden sende en email til info@frihedslisten.dk om at du kommer og vil betale kontant.

Betal online her:
https://frihedslisten.dk/vare/cafe-j-j-dampe-hver-torsdag-nye-foredrag/

Details

Date:
28 September
Time:
00:00
Event Category:

KLIK HÉR FOR AT DELE

[automatewoo_referrals_page]

Leave a Reply

Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.