Jon Knudsen og Flemming Blicher til Frihedsmøde i Roskilde

Frikirkepræst Jon Knudsen og Frihedslisten medstifter Flemming Blicher havde sat hinanden stævne i Roskilde til et Frihedsmøde.

Dejligt når 85 velkendte deltagere møder veloplagte op til en eftermiddag og aften i Frihedens navn. Ærgerligt for de 45-50 som ikke nåede at få en af pladserne, men der vil komme flere events.

Du kan abonnere på Frihedslistens kalender her, så du ikke går glip af fremtidige events (tryk på knappens nederst til højre på siden):

https://frihedslisten.dk/kalender/

 

2½ års aktivisme – og hvad har vi lært?

En veloplagt Flemming Blicher lagde ud med at dele ud af hans erfaringer fra 2½ års aktivisme. Se den 42 minutter lange video her:

Johannes Åbenbaring – De to Stik

Jon Knudsen, den vågne frikirkepræst fra Løkken, tog i hans foredrag udgangspunkt i hans bog “De to Stik”.

Han har opdaget at ”vaccinen” er forudsagt i Johannes Åbenbaring for 2000 år siden. Og meget af det som nu sker, er ligeledes forudsagt i Johannes Åbenbaring. Det Jon deler i sit foredrag, er hvad der kommer til at ske med udgangspunkt i forudsigelserne fra Johannes Åbenbaring. Det er forudsagt at 1/3 af jordens befolkning vil blive dræbt som følge af ”vaccinen”. Jon fortæller til slut om elitens satanskult, der er drivkræften bag verdens begivenheder.

Se hans 47 minutters gennemgang af “De to Stik” her:

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.