Hvorfor ville man støtte Frihedslisten?

Mange spørger hvorfor man ville støtte Frihedslisten. Hvad står de for? Hvordan adskiller de sig fra de andre partier? Jeg vil prøve at fortælle min historie her omkring hvordan jeg blev involveret.

Jeg har altid stillet spørgsmål ved alting. Jeg har reflekteret over hvorfor vores samfund ser ud som det gør. Hvorfor vi lever som vi gør. Det har jeg opdaget at ikke alle mennesker gør. Først indenfor de sidste par år er det gået op for mig, at selve det at tænke på den måde er politik. Jeg har aldrig tænkt at jeg var politisk, men det har jeg jo så fundet ud af de senere år. Alt hvad der bliver besluttet kollektivt i et samfund er politik, om man vil det eller ej.

At være medlem af et parti handler i stor grad om tillid. Tillid til at man har de samme basis værdier. Min indgang har været at jeg har demonstreret imod afskaffelse af kontanter, grundlovskrænkelser og menneskeretskrænkelser de sidste par år i København. Jeg kunne se at den var helt gal med borgerens retssikkerhed i Danmark og at vi har store problemer med et over formynderisk folketing.

Jeg havde til disse demonstrationer mødt et væld af dejlige mennesker, som ligesom jeg kæmpede for vores frihed. Så min tillid var på plads, da en bekendt opfordrede mig til at blive involveret. Jeg stillede så op i kommunalvalget for Frihedslisten og sidder nu i bestyrelsen for Frihedslisten.

Frihedslisten står for at man skal kunne leve sit liv som man har lyst til, med respekt for sin næstes personlige frihed. Frihedslisten adskiller sig fra de andre partier, ved at alle medlemmerne kan se der er noget galt i et land, når alle i folketinget er enige og uenighed ikke bliver budt velkommen. Frihedslisten adskiller sig fra de andre partier ved at de er en græsrodsbevægelse med et udgangspunkt i at mangfoldighed og forskellighed er godt. At tolerance og ligeværdig samtale er målet. Vi ønsker frihed til familien, frihed til samfundet og frihed til individet. Vi har også en 5 punkts erklæring:

1. Vi ønsker direkte demokrati:
2. En revision af grundloven.
3. Ud af EU.
4. Nationalisering af Nationalbanken.
5. Sund omgang med naturen og dens resourcer.

De punkter kan man læse mere om her på sitet. Frihedslisten er også en samling af helt almindelige mennesker, som ønsker en fri og positiv fremtid for deres børn og deres samfund. De er ikke parti soldater eller leve brødspolitikere. De kan se noget er galt i Danmark – og de ønsker at alle dele af befolkningen, skal være repræsenteret i Folketinget. Hvis disse værdier lyder som noget du også kunne tænke dig at kæmpe for, så kom og vær med.

Tanker fra Vibeke Schou, medlem af hovedbestyrelsen Frihedslisten.
Hvem er hun? Mor til 4 børn, hjemmeskoler, håndværker, kunstner, vinterbader, zero waste filosof, designer, Sokrates fan, skrædder, underviser, hjemmegående, karateudøver, selvstændig og glad.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.