Hvorfor holder statsministeren og vicestatsministeren ikke valgløfter?

Spørg lige Mette og Jakob om de er tilhængere af demokrati❓

 

The Trilateral Commision er nemlig ikke en demokratisk organisation, idet essensen af kommisionens arbejde ikke er transperant❗️

 

Præcis som Jimmy Carter, så blev Mette F først en del af The Trilateral Commision og senere blev hun sit lands (påståede) samlende leder.

 

Det var i øvrigt David Rockefeller der stiftede The Trilateral Commision. Det gjorde han i 1972 sammen med Zbigniew Brzezinski der senere blev netop Jimmy Carters National Security Advisor.Rockefeller er den amerikanske gren af Rothschild familien. Det var i øvrigt også Rockefeller der donerede grunden hvorpå man satte FNs hovedkvarter i New York, da man indstiftede FN.

 

Nu ved du hvorfor at Mette og Jakob ikke holder deres valgløfter, for de er bare marionetter i Rockefellers/Rothschilds netværkspolitiske vestlige magtmonopol.

 

De skylder deres ophav at adlyde ordrer. Ophavet er ikke vælgerne, hvis du troede det. Mettes og Jakobs ophav til at blive statsminister hhv vicestatsminister er The Trilateral Commision, eller på dansk Den Trilaterelle Kommision (DTK).

 

Den danske DTK gruppe ledes af Bo Lidegaard, tidligere ansvarshavende chefredaktør hos Politiken. Han overtog ledelsesrollen efter Thöger Seidenfaden, da han døde. Thöger var i øvrigt ansvarshavende chefredaktør på Politiken inden Bo Lidegaard.

 

Bo Lidegaard er bror til Martin Lidegaard, de Radikales leder.

 

Mette er nu tidligere medlem af DTK, idet man ikke kan sidde i DTK samtidigt med at man er i regering. Jeg tænker det samme gælder Jakob efter han blev vicestatsminister, uden at have fået det bekræftet på nuværende tidspunkt.

 

ALT ER PERFEKT I DEN DANSKE MODEL‼️
(hvis man vel at mærke er globalist og elsker fabiansk socialisme!)

 

For i øvrigt, så sidder den tidligere svenske statsminister Carl Bild med som Deputy Chair i DTK, og er samtidigt Co-chair i Council of Foreign Affairs, en anden elitær globalistisk tænketank. På den måde sikrer man at det elitære multilaterale netværk koordinerer deres bestræbelser, så befolkningen får mindst mulig indflydelse.

 

Links:
Oversigt over medlemmerne i The Trilateral Commision:
The Trilateral Commision hjemmeside
https://www.trilateral.org/about/
Se i øvrigt Dino Knudsens PhD fremlæggelse omkring The Trilateral Commision:

For at forstå sammenhængen mellem The Trilateral Commision, World Economic Forum og de andre forskellige tænketanke og elitenetværk, se denne video af Open Voice:

 

Gik du glip af disse indlæg på Frihedslistens nyhedsblog?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.