Herning Folkeblad giver ordet til Erika og Annie

Dagbladene har ofte svært ved at finde det rigtige ben og stå på, når sandhederne kommer frem. Henring Folkeblad havde dog fundet den forholdsvis objektive mine frem under interviewet med Frihedslistens Erika Lorentsen og Annie Søltoft.

Læs hele artiklen her.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kent Nielsen
Kent Nielsen
2 years ago

To dejlige damer med hjertet på rette sted og en sund kritisk sanS, vil hjælpe med at få gjort op med det største bedrag og folkemord nogensinde. Havde jeg boet i Herning, området havde een af dem klart fået min stemme.

Vi skal have gjort op med det sammenspiste og fordærvede demokrati??

Anni Klint
Anni Klint
2 years ago

En god mulighed for at vælge to gode repræsentanter ind, de vil arbejde for os alm. borgere, vores rettigheder og frihed til egne valg. giv dem en stemme.

Jan
Jan
2 years ago

Vi støtter som familie initiativet 100%.
For mange steder, gribes der ind, hen over hovedet på de mennesker, hvis liv udenforstående myndighedspersoner eller naboer mener ikke er som det skal være, eller ikke følger reglerne.

Det kan være ægte hjemmeundervisning, helårscamping – det kan være ikke-rummelige skole-veje – det kan være sygdoms-forståelser…
IIS, som det hed på pædagogstudiet, er her 100% essentielt: Individ, Institution, Samfund … hvor balancen i de seneste årtier er vippet over til Samfund, med Institutioner & Offentlige-Organer Vægtes højere end Familien og Individernes Selvbestemmelse … og ret til at leve det liv, der fungerer for Individet og Familien!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.