Join the Conversation

3 Comments

 1. To dejlige damer med hjertet på rette sted og en sund kritisk sanS, vil hjælpe med at få gjort op med det største bedrag og folkemord nogensinde. Havde jeg boet i Herning, området havde een af dem klart fået min stemme.

  Vi skal have gjort op med det sammenspiste og fordærvede demokrati🇩🇰

 2. En god mulighed for at vælge to gode repræsentanter ind, de vil arbejde for os alm. borgere, vores rettigheder og frihed til egne valg. giv dem en stemme.

 3. Vi støtter som familie initiativet 100%.
  For mange steder, gribes der ind, hen over hovedet på de mennesker, hvis liv udenforstående myndighedspersoner eller naboer mener ikke er som det skal være, eller ikke følger reglerne.

  Det kan være ægte hjemmeundervisning, helårscamping – det kan være ikke-rummelige skole-veje – det kan være sygdoms-forståelser…
  IIS, som det hed på pædagogstudiet, er her 100% essentielt: Individ, Institution, Samfund … hvor balancen i de seneste årtier er vippet over til Samfund, med Institutioner & Offentlige-Organer Vægtes højere end Familien og Individernes Selvbestemmelse … og ret til at leve det liv, der fungerer for Individet og Familien!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.