Frihedslisten og klimadebatten

Hvad er Frihedslistens klima- og miljøpolitik?

Der kommer mange spørgsmål omkring Frihedslistens klima- og miljøpolitik. Hvad vil partiet have ændret på området?

Meget kort fortalt, så vil Frihedslisten have danskerne til at nedsætte forbruget, og ikke mindst stoppe med at købe elektroniske dimser og plastik dimser.

Æbler eller bananer?

Hvorfor taler politikerne inde på Christiansborg kun om CO2 og ikke om at spise æbler fremfor bananer?

Det kan virke som et banalt og overfladisk spørgsmål, men vi mener spørgsmålet helt seriøst!

Når man gerne vil have et sundt mellemmåltid, så kan valget stå mellem at spise et æble eller en banan. Mange vil vælge bananen uden at tænke over at bananen er fragtet over den halve jordklode.

Hos Frihedslisten vil vi gerne fremme at man vælger æblet fremfor bananen, netop fordi at æblet er noget der kan gro på dansk jord og komme fra danske plantager, modsat bananen som koster dyrt i det CO2 regnskabs-cirkus som politikerne selv promoverer.

Hvorfor er det ikke noget politikerne snakker mere om, altså at forbrugerne i større grad skal vælge fornuftigt?

Lobbyisme?

Frihedslisten mener at lobbyismen har overtaget folketinget. De forskellige politiske partier skændes lidt om detaljerne, men det er globalisternes agenda der fremmes i de love der vedtages i folketinget, og i endnu højere grad i de love som pålægges Danmark af EU. Og det sker uanset om det er en rød eller blå blok der har magten.

Bæredygtigt Landbrug er en af disse lobbyist organisationer som foregiver at være på klimaets og miljøets side, men som kun hjælper globalisterne i alle de spørgsmål som de involverer sig i.

Artikel om Frihedslistens klimapolitik i Mit Helbred

Mit Helbred er et vågent magasin der udkommer 6 gange om året og har gjort det i 32 år. I det nyeste nummer har Frihedslistens formand, Flemming Blicher, skrevet en artikel om Frihedslisten og klimadebatten.

Læs artiklen her. Klik på dokumentet for at læse de næstfølgende sider (5 sider i alt!):

Frihedslisten artikel i Mit Helbred_årgang 32 nummer 5

Frihedslisten opfordrer til at støtte Mit Helbred

Mit Helbred er et af de meget få medier der har pillet globalisternes agenda fra hinanden i gennem de sidste mange år. Det et magasin der udkommer hver anden måned og som koster 225/298 kr om året at få bragt ind magasinet helt hjem til sig med posten.

Frihedslisten opfordrer til at støtte dette vigtige folkets- og naturens talerør. Man kan købe et abonnement online, men ellers er magasinet et gammeldags papirmagasin, og det vil det, ifølge redaktør og udgiver Ole Vestergaard, forblive med at være:)

https://www.mit-helbred.dk/

 

1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.