Er Gretha Thunberg et stort fupnummer?

Gretha Thunberg bliver kaldt en af de vigtigste personer for klima aktivist bevægelsen.

Hun blev enormt populær efter sin one-man, eller one-child, strejke i Sverige. Hun blev efterfølgende inviteret til FN’s klimaforandringsmøde i New York i september 2019, hvor hun leverede en indstuderet brandtale imod verdens ledere:

Siden 2019 er hun blevet hyldet af bl.a. World Economic Forum, hvilket tydeligt fremgår af WEFs egen hjemmeside, hvor hun har sin egen opslagsside. Også i år på WEFs 2023 møde i Davos bliver hun hyldet af WEF selv. Se link.

For ganske nyligt blev hun arresteret af tysk politi. Eller gjorde hun? Eller var det skuespil? Der er meget der taler for det sidste. Blandt andet at internettet flyder over af billeder af en smilende og grindende Gretha i selskab med tysk politi der poserer for billeder med børne-aktisvist-stjernen. Se disse billeder fra mediet The Telegraph:

 

Mindre end en uge senere støder mediet Rebel News på Gretha Thunberg på gaden under årets WEF møde i Davos, hvor de blandt spurgte hende om hun var en børne-ekspert, eller en børne-skuespiller. Se videoen her:

 

Det engelske medie GBN fik også interviewet Gretha Thunberg ved samme lejlighed. Se video:

 

Gik du glip af denne tidligere artikel på Frihedslistens nyhedsblog om World Economic Forum?

Kender du World Economic Forum? 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.