Danmark laver knæfald for korrupt nations Præsident

Historisk TV transmission for Folketinget og for det danske folk

D. 29. marts sendte det statsfinansierede Danmarks Radio på kanal DR1, en historisk tale af den Ukrainske skuespiller og komiker Præsident, Volodymyr Zelenskyj, rettet mod det danske Folketing og det danske folk.

Ukraines skuespiller og komiker-præsident Volodymyr Zelenzkyj

https://www.dr.dk/drtv/se/ukraines-praesident-taler-til-folketinget_308670

Det var en veloplagt skuespiller-præsident der spillede på alle propagandaens tangenter: De store danske virksomheder som LEGO, Carlsberg og Mærsk, samt Jantelov og vores tradition med at tænde lys for at mindes faldne under besættelsen. Det var tydeligt at alt ‘patos’-skytsen var kørt i stilling for at forblænde danskerne med en falsk patriotisme.

Han beder også om, ja næsten donerer, en ukrainsk region til Danmark, som Danmark kan få lov at genopbygge via donationer og medvirken fra danske virksomheder. Regionen som hedder Mykolaiv, og er Ukraines vigtigste havneby, er i forvejen velbesøgt af Mærsk’ containerskibe.

Udskamning og boycot af Rusland

Det er tydeligt at danske politikere er lydhøre overfor den Ukrainske Præsident: Dansk boykot af russiske varer og boykot af danske firmaer der fortsat operer i Rusland (fx ECCO) og som oven i købet bliver offentligt udskammet dagligt. Se bare Ekstra Bladets journalist’s (en af de få kritiske journalister der er tilbage i Danmark) reportage fra Folketinget:

https://www.facebook.com/ekstrabladet/videos/545014756939586

Men hvorfor denne politiske ‘hvidvask’ af Ukraine?

Det underlige ved den danske statsministers (og regeringens!) fremstilling af Ukraine konflikten, er, at alle de mange tidligere rapporter om hvor korrupt et land Ukraine i virkeligheden er, simpelthen er blevet glemt over nattet, ifm russiske styrkers ankomst i Ukraine.

Se fx denne artikel fra december 2017, også fra DR, som beretter om korruption i milliardklassen:

https://www.dr.dk/nyheder/udland/dr-i-ukraine-saadan-fusker-de-i-europas-mest-korrupte-land

Danske medier nævner stort set ikke længere det som de selv, og hele verdens medier, har rapporteret om i årevis, nemlig at Ukraine er et dybt kriminelt og dybt korrupt land, også inden Ruslands aggression i februar 2022.

Man kan gisne om mediernes manglende lyst til at fortælle om virkelighedens Ukraine. Men en ting er ikke en gisning, nemlig at Mette Frederiksen forsøger at udnytte situationen til at få Danmark til at opgive EU forsvarsforbeholdet. Derfor skal danskerne, i ly af krigshandlingerne i Ukraine til stemmeurnerne d. 1. juni 2022.

Et andet sikkert faktum, er, at Danmark skal tage i mod en masse flygtninge fra Ukraine. Op i mod 100.000 hvis det står til Statsministeren og Integrationsministeren.

Se link til artikel i TV2: https://nyheder.tv2.dk/politik/2022-03-25-regeringen-goer-klar-til-at-modtage-over-100000-ukrainske-flygtninge

Nazistiske tendenser i den Ukrainske hær

At Ukraine ikke er et fredeligt og demokratisk land, sådan som Mette Frederiksen fremlagde det for danskerne er tydeligt hvis man bruger lidt tid på at undersøge det selv:

Der er allerede mange rapporter om den Ukrainske hærs metoder i krigen, så reelt har stået på siden 2014, hvor et regime-skifte fandt sted i Ukraine. Her en artikel i TV2 om bestialske knæskud af russiske soldater, tilfangentagen af den Ukrainske hær:

https://nyheder.tv2.dk/udland/2022-03-28-ukraine-vil-efterforske-video-af-knaeskud-paa-russiske-soldater

Læs endvidere dette blogindlæg om Mette Frederiksens løgne om Ukraine:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ronald Reagan
Ronald Reagan
1 year ago

Huset brænder, men bare rolig, frihedslisten sætter alt ind på at redde ildtangen ud af flammerne. Er I pissefulde, eller drømmer I jer tilbage til Sovjetunionens frihed?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.