COVID-19, Ukraine og EU er fiktioner!

EU er under USA’s kontrol!

– Det samme er en lang række stater, herunder Ukraine, Bosnien og Kosovo!

John Laughland fra Forum For Democracy gennemgår i nedenstående 25 minutter lange video hvordan EU er under USA’s kontrol, samt hvordan fiktioner såsom EU, Ukraine og såmænd COVID-19 er opfundet til lejligheden, af magthaverne. De ultimative magthavere er ikke blot USA, men inkluderer Rusland og Kina.

John Laughland river derved tæppet væk under den dybe stat der tilsyneladende regerer alle verdens statsapparater (Deep State), eller som minimum har en finger med i spillet i alle væsentlige beslutninger taget på statsplan.

Det er netop Deep State USA der er skyld i krigen, og dermed det Ukrainske folks ulykke, og sekundært skyld i den ulykke der driver ind over vesteuropa som følge af krigen.

 

COVID-19 er fiktion

Laughland kommer meget kort i starten af foredraget ind på COVID-19 og på Thierry Baudet, og citerer ham for at COVID-19 er fiktion. Thierry Baudet er formand for Hollands største politiske parti, Forum for Democracy.

Læs mere om COVID-19 og LVD (Forum for Democracy) på dette link: https://fvdinternational.com/about

At COVID-19 og Ukraine er forårsaget af de samme bagmænd er selvfølgelig mildest talt kontroversielt. Men Laughland har den historiske baggrund for Ukraine krisen som sit vigtigste stykke bevismateriale.

 

Hvad er realiteterne omkring Ukraine?

Ukraine er en fiktion fordi den Ukrainske Stat har haft en fiktiv natur igennem det seneste århundrede. Oktober revolutionen (Bolszevikkernes overtagelse af Rusland) drev Ukraines Peoples Republic til at indgå “February Treaty” fredsaftalen med det tyske imperium i 1918, og Ukraine opstod som en marionetstat, der senere skulle blive en Sovjettisk marionetstat.

I august 2021 blev der indgået en aftale om at alle dommerne i Ukraines dømmende magt, bliver udpeget af fremmede (ikke-Ukrainske) magter (britiske, amerikanske, tyske m.f.). I november 2021 indgik Ukraine et militært samarbejde med USA for at smide russerne ud af Krim og Donbass, samt at sikre “Nato interoperability” i Ukraine.

Ukraine er en marionetstat, og har i realiteten altid været det!

 

Den multipolære magtfordeling

“USA’s dominans over Eurasian slutter nu!”

Laughland redegører for Brzezinskys forudsigelse om at amerikansk dominans over Eurasia er ved at være et afsluttet kapitel. Inden Putins invasion i Ukraine fik Putin blåstemplet sin aktion af Xi Jinping (Generalsekretær i Kinas Kommunist Parti).

Rusland/Putin har i over en dekade forsøgt at implementere en multipolær verdensorden, og med Irans snarlige optagelse i BRIC samarbejdet (Brasilien, Rusland, Indien og Kina), vil dette være en realitet.

“Putin must fail, and Putin must be seen to fail!” – Boris Johnson

Ukraine krigen er blevet designet og igangsat med det formål at verden skal overgå til denne multipolære verdensorden. Formålet er kontrol. Magthavernes kontrol med hele verdens befolkning!

 

Se den 25 minutter lange video hvor John Laughland fra Forum for Democracy gennemgår ovenstående:

2 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.