BREAKING: Mette F bevæger sig ind i krigszonen!

Idag d. 21. april besøger Mette F Ukraines præsident Zelenskyy i Kyiv

Danmark meget modige Statsminister bevæger sig idag ind i krigszonen og besøger den ukrainske skuespiller-komiker og zionist Præsident Volodymyr Zelenskyy.

Pressemeddelse fra Statsministeriets hjemmeside: https://www.stm.dk/presse/pressemeddelelser/statsministeren-besoeger-praesident-zelinskyy-i-kyiv/

Artikel i dagens Politiken:

https://politiken.dk/udland/art8730521/Statsministeren-bes%C3%B8ger-pr%C3%A6sident-Zelenskyj-i-Kyiv-i-dag

Problematisk zionistisk tema

Besøget giver anledning til at stille spørgsmålet om Mette Frederiksen er enig i Zelenskyy’s zionistiske politik? Meget i den retning tyder på at Danmarks Statsminister selv er zionist, eller i bedste fald bare fører en delvis zionistisk politik ved ubetinget at støtte den Ukrainske præsident i alt hvad han fremturer med. Desuden ses det på danske offentlige bygninger hvordan det Ukrainske flag bedyrer den ubetingede støtte.

Se Zelenskyys åbenlyse zionistiske erklæringer i artikel fra en af de store Israelske dagblade Hareetz fra d. 5. april 2022:

https://www.haaretz.com/world-news/europe/.premium.HIGHLIGHT-zelenskyy-says-post-war-ukraine-will-emulate-israel-won-t-be-liberal-european-1.10721395

Zelenskyy vil ifølge hans udtalelser til Haaretz danne en Israel-lignende stat i Ukraine efter krigen:

Ukraine will become a “‘big Israel’ with its own face!

Det er ideologisk skræmmende udtalelser og minder om tiden i 1920’erne og 1930’erne hvor det internationale jødiske samfund erklærede Tyskland krig (iøvrigt længe inden Nazi-Tyskland påbegyndte sin forfølgelse og forsøg på udrydelse af jøderne. Det er unødigt (for de fleste, i hvert fald) at minde om at det endte meget blodigt for alle parter dengang, så zionismens opblomstring skal ses med meget alvorlige øjne.

Men rigtigt forvirrende bliver det nok man så også tager i betragtning at den, iøvrigt jødiske, præsident Zelenskyy for længst har indlemmet den neo-nazistiske Azov-bataljon i sin nationalgarde (Ukrainske stående hærstyrker). Azov og andre neo-nazistiske bataljoner udgør krumtappen af Ukraines væbnede modstand mod den russiske aggresion.

Som dansker bliver man nødt til at kigge tilbage i historien og undersøge hvad det var der skete i optakten til anden verdenskrig, hvor det internationale jødiske samfund var meget aktiv i at ‘puste til ilden’ inden krigen, og de tyske jødeforfølgelser for alvor brød ud. Krigens katastrofale følger var bl.a. 70-80 millioner dræbte på verdensplan, hvoraf omkring 6 millioner var jøder.

Er det samme ved at ske igen i en ny forklædning? Altså at det zionistiske spørgsmål leder os imod mere krig?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lene Johansen
1 year ago

Det Jødiske Verdensforbund indledte en “krig” mod Tyskland i 1933. Bl.a. mente de, at alle verdens LANDE skulle boycotte tyske varer, og i det hele taget undgå alt samarbejde med tyskerne på flere planer, altså simpelthen udsulte/ødelægge Tyskland. Man ville jo i Tyskland indføre National- socialisme, altså tysk “økonomi” på TYSKE HÆNDER. Det brød jøderne sig IKKE OM. De kan bedst lide tyske penge på jødiske hænder. Iøvrigt – Kennedy udsendte jo dekret juni 1963, hvor han også “flirtede med” amerikansk økonomi, på amerikanske hænder….-ligesom Kennedy ikke ville igangsætte krig mod Cuba. Det slipper man ikke godt fra…- og det gjorde Kennedy så heller ikke. 11 september, hvem stod bag dette? Ihvertfald ikke de “16 saudier” der blev beskyldt for dette….- men nærmere Mossad/CIA Israel…mener mange….

Anders
Anders
1 year ago

Det var faktisk ikke jøderne, der i 1933 ønskede boycut af Tyskland.
Graver man dybt nok i kildematerialet, læser man, at det var en gruppering af afrikanske lande, der ønskede denne boycut. Stærkt støttet af en række sydamerikanske lande.
Disse grupperinger er senere gået hen og blevet grådigere og grådigere. Og det er lykkedes dem at skjule skuespillet omkring 9-11.
Der var IKKE nogen fly. Alt er iscenesat. Tårnene blev IKKE ramt og de står der faktisk stadigvæk, men det er lykkedes at skjule dette for omverdenen.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.